fbpx

Heart Times

OOTF-event 2019, 7 juni 2019, Docks Dome, Brussel

A call for conscious leadership

Hoe kan je zelf verantwoordelijkheid nemen in je werk en leven, op een manier die je geen druk op de schouders legt, maar net goesting en levensvreugde geeft? Hoe kan jouw team of organisatie de dagelijkse druk ombuigen in een flow die passie en voldoening creëert? Meer dan ooit is er een ander verhaal nodig, dat antwoord geeft op deze vragen en dat elke mens en de hele wereld om hem heen zuurstof geeft.

Sta mee op en kies voor bewust leiderschap vanuit het hart, om deze soms harde tijden te transformeren in de hartelijke wereld die we onszelf toewensen. Het is tijd om een nieuwe werkelijkheid te scheppen waarin niemand nog verdwaalt in de race naar steeds meer, maar waarin ieder thuiskomt in een werk- en leefwereld waarin hij dag in dag uit een écht verschil kan maken.

Met ‘Heart Times’ doet Organisation Of The Future een appèl op iedere mens en organisatie om vanuit een bewust en hartelijker leiderschap de wereld in zichzelf en zichzelf in de wereld te ontdekken. Want op die manier kunnen we het samenwerken en -leven intenser, kleuriger, echter en mooier maken.

Hou 7 juni de hele dag vrij en scheep in op een boeiende reis met intense ervaringen, verrassende inspiratiemomenten en ruimte voor écht contact.

Voor wie

  • Voor al wie veranderkracht heeft in zijn organisatie
  • Voor al wie kiest voor bewust leiderschap

Door wie

Het choco-team, het Quinx-team en de leden van de CEO-Council: Wouter Torfs (Schoenen Torfs), Frans Colruyt (Colruyt), Joost Callens (Durabrik), Mathi Gijbels (Gijbels) en Bart Claes (JBC), Toon Bossuyt (BOSS Paints)

Aanpak

De opbouw van een OOTF-dag bestaat uit volgende drie ingrediënten:

  • Ondernemers en zoekende leiders zorgen voor inspiratie.
  • Deelnemers duiken in eigen ervaring en wisselen inzichten uit.
  • Facilitators coachen de groep en geven opgedoken inzichten betekenis.

 

Basis van al onze activiteiten zijn de 4 principes van authentiek leiderschap, een soort ethische gedragscode voor mensen, bedrijven en organisaties. Wie ze ondertekent, toont aan dat hij/zij bewust in werk en leven staat, en op een integere manier met mensen wil omgaan. Teken jij ook?

Voorproefje

Bekijk de video die we op het event van 2018 draaiden of neem een kijkje op de terugblikpagina.

Schrijf je nu in aan Early Bird tarief: € 370 i.p.v. € 450 (excl. btw).

Tarief

  • Early Bird: € 370 (excl. btw) – tot 31 maart
  • Normaal: € 450 (excl. btw) – na 31 maart

 

Werk je bij een ngo? Stuur dan een mailtje naar info@ootf.be, dan bekijken we of je gebruik kan maken van het ngo-tarief van € 320 (excl. btw).

Waar

Docks Dome
Lambermontlaan 1
1000 Brussel

Er is een gratis ondergrondse parking op -2, neem daar de lift naar de tweede verdieping.

Wanneer

Vrijdag 7 juni 2019

Ontvangst: vanaf 8.30 uur
Start: 9.30 uur
Einde programma: 18 uur
Netwerkdrink: vanaf 18 uur

Programma

Verwacht je aan een gevuld dagprogramma met boeiende sprekers, fascinerende experimenten en impactvolle contacten.

Binnenkort onthullen we de eerste bevestigde sprekers en over enkele weken ook het volledige programma: blijf op de hoogte via onze Facebook- en LinkedIn pagina.

Blijf op de hoogte

Partners

Wil je erbij zijn?