fbpx
Menu

SCHRIJF JE IN VOOR ‘WHAT’S NEXT’ OP 21/8

Verbinden in tijden van verandering

Het is nog onzeker wat dit najaar ons brengt. We moeten vooruitgaan, maar hoe? Gaan we het als bedrijf of organisatie overleven? Als deze crisis één ding duidelijk maakt is het dat we meer dan ooit de koppen, harten en handen bij elkaar moeten steken. Zodat we zuurstof kunnen tanken voor onszelf en onze organisaties. Zodat we elkaar vinden, elkaar perspectief bieden en samen het hoofd boven water houden.

Op 'What’s Next?' komen we samen met max. 50 personen en tonen we hoe échte peerverbinding een verschil kan maken voor jouw bedrijf of organisatie.

Schrijf je in voor deze inspiratiedag op 21 augustus door vóór 15 augustus te mailen naar info@ootf.be, met vermelding van:

  • Naam deelnemer(s)
  • Facturatiegegevens
  • Ben je al lid van een OOTF-Council?
  • Wil je gebruik maken van de KMO-portefeuille?

Wees er snel bij, want er zijn slechts 50 plaatsen.

VOOR WIE

Ieder die de crisis in zijn bedrijf of organisatie wil aanpakken om écht te innoveren.


PRIJS

  • € 250 (excl. btw) voor een volledige dag, inclusief lunch en begeleiding
  • € 212 (excl. btw) voor council-leden
  • 'What’s Next?’ komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

PROGRAMMA

9u: De andere kennismaking

9u30: What’s Next? Inspiratiemoment

We kijken samen met jou achterom en vooruit. Wat kunnen we verwachten de komende maanden? Wat zijn de learnings van de voorbije periode? Hoe kan je de gezondheids- en economische crisis ompolen tot nieuwe zuurstof en kracht voor jouw bedrijf of organisatie? We geven de OOTF-visie mee en reiken een manier aan om vanuit sterk persoonlijk leiderschap om te gaan met de crisis en met een ongetwijfeld intens najaar, gaan in op getuigenissen en delen inzichten.

12u: Groep check-up

12u30: Lunch

13u30: Peer walk & talk

14u30: Council-bad

We gaan in op de dynamieken van peerverbindingen. Hoe kan je er zelf voor zorgen dat je vanuit écht contact met je peers meerwaarde creëert voor je bedrijf of organisatie? We nemen zelf een council-bad en gaan na wat échte verbinding opbrengt, zeker in crisistijd.

17u: Groep check-up

17u30: Afsluitmoment

BEGELEIDING

James Bampfield, Steven Pauwels, Wouter Torfs en Micky Masset

 

LOCATIE

'What’s next?' vindt plaats in de prachtige en rustgevende ruimtes van bioboerderij Baarbeekhoeve, omringd door de natuur.

Baarbeekstraat 24, 2812 Mechelen