fbpx
Menu

OOTF Kompasdag

Heb je zin om na de vakantie op te laden voor het najaar, nieuwe inspiratie op te doen en sterke authentieke verbindingen te leggen? Schrijf dan zeker in op de Kompasdag van OOTF. Na de vele bijzonder positieve reacties op ons event van 25 mei, herhalen we het programma van die dag op 26 oktober.


VEERKRACHT VOOR LEIDERS

Hoe hou je een helder zicht op de wereld die almaar drukker en intenser lijkt te worden? Wat kan je doen om zelf een juiste koers te blijven varen die goed is voor jou, je bedrijf en je team? Op welke manier behoud je je veerkracht en plezier in leven en werk? Een dag lang verdiepen we ons in een nieuwe methodiek die beslissingnemers helpt om de juiste stappen vooruit te zetten. Deze dag helpt elke mens die de leider in zichzelf wil aanspreken, welke functie je ook hebt.


Deze dag inspireerde me om concreet te bouwen aan een nieuwe soort van veiligheid in ons bedrijf. Het bracht me concrete inzichten op om ruimte te creëren voor mensen en hun draagkracht te vergroten.

Ank De Wilde, CEO Absolem


 

Wat mag je verwachten?

  • Écht contact in een inspirerend netwerk van bezielde ondernemende mensen.
  • Inspirerende getuigenissen.
  • Ervaren coaches die faciliteren en nieuwe inzichten geven.
  • Workshops en belevingsoefeningen die je raken.
  • Een warme, veilige setting waarin je gewoon jezelf bent.
  • Doorlopend koffie en versnaperingen, een smakelijke lunch en een uitgebreide receptie.
  • Een eigen OOTF-boekje dat je doorheen de dag leidt.
  • Een fijne verrassing op het eind van de dag

Een ticket kost €390 excl. btw.

Schrijf je hier in

Ben jij lid van een van onze councils?

Dan krijg je 15% korting. Stuur daarvoor een mailtje naar steven@choco.coop. 

Bij inschrijving vragen we één woord: Wat heb jij nodig om je veilig te voelen?

WAAR?

We verwelkomen je van harte in Den Berg in Londerzeel. Deze zaal met groot terras is gelegen op een rustige locatie en toch dicht bij de A12. Er is een bewaakte privéparking met voldoende plaatsen. Het station van Londerzeel ligt op 2 km wandelafstand. Bus 264 of 288 rijden tussen het station en de eventlocatie.

Bergkapelstraat 98
1840 Londerzeel

Den Berg

“Het was schitterend, met eerlijke en authentieke sprekers. Het voelde heerlijk om omringd te worden door zoveel inspirerende en warme mensen. Ik heb van elk moment genoten en kijk alvast uit naar het volgende event.”

Virginie De Groef, HR-manager Volta


Programma

Hieronder vind je een kort overzicht van de dagplanning. Zoals je van ons gewoon bent, zorgen we voor een dag lang beleving en intense momenten. We wisselen inspiratie af met ervaringsmomenten, boeiende oefeningen en sterke uitwisseling.

9u        Toekomen

9u30     Kompas naar morgen: 3 stappen 

James en Krist geven de OOTF-visie over leiderschap van vandaag. Ze stellen een methodiek voor die ervoor kan zorgen dat je helder en openhartig blijft in alle omstandigheden.

10u     Veerkracht in je persoonlijke leven en werk

Waar blijf jij zuurstof vinden? Wanneer dreig jij onderuit te gaan? En wat heb je nodig om vol veerkracht en goesting stappen te zetten in leven en werk? Via interactie en oefeningen gaan we op verkenning.

12u30    Gezonde lunch

14u   Veerkracht in bedrijven en organisaties

Organisaties zijn krachtige levende netwerken waarin mensen samen fantastische resultaten kunnen bereiken, maar die evengoed toxisch kunnen zijn. ’s Middags gaan we aan de slag om te zien wat jij en jouw organisatie nodig heeft om het veerkrachtig leiderschap in jou en je collega’s wakker te maken.

17u: Drink

HOSTS

Uw vertrouwde hosts werken hard aan een programma waar je echt iets aan hebt.

Wouter Torfs
CEO van Schoenen Torfs & OOTF

James Bampfield
Medeoprichter van Quinx & OOTF

Krist Pauwels
Medeoprichter van choco & OOTF

Micky Masset
Medeoprichter van Quinx & OOTF

Veerle Miller
Medeoprichter van choco & OOTF

Steven Pauwels
Medeoprichter van choco & OOTF