fbpx
Menu

Relief in corona: podcast en meditaties

Beleving Inspiratie

Vandaag hebben we meer dan ooit nood aan perspectief in het leven. En dat vind je volgens James Bampfield nog het meeste bij jezelf. In zijn podcast vertelt hij hoe spiritualiteit ons door deze ongewone tijden kan navigeren. Daarnaast ben je nog steeds welkom bij zijn dagelijkse meditaties om tegelijk ontspannen en opgeladen aan je dag te beginnen.

JAMES’ ALLEREERSTE PODCASTREEKS

Spiritualiteit leert ons niet alleen omgaan met moeilijke momenten in het leven. In de eerste plaats gaat het om de ontdekking en ontwaking van je eigenste zelf, om de groei die je als mens doormaakt. En de vreugde en rust die je ervoor in de plaats krijgt.

In de reeks ‘Spirituality for today’ vertelt James over zijn eigen spirituele weg - die 40 jaar geleden is begonnen – en reikt hij samen met Laura van Lee zes spirituele principes aan die het best bij deze tijdsgeest passen.

Te beluisteren op Spotify, Stitcher or Apple Podcasts

A MEDITATION A DAY ...

De dagelijkse meditaties van James helpen je bij het opbouwen van een gezonde gewoonte die je sterkt in mentale veerkracht. Afspraak elke werkdag van 8 tot 8.30 uur via zoom.

Ik doe mee

Meer info op jamesbampfield.org.
 

Meer interessante artikels

Bekijk alle nieuwsberichten