fbpx
Menu

Explore

UITSTEL OOTF

Door de crisis moesten we onze themadag van 20 mei uitstellen. We wachten nog even af om over een nieuwe datum te beslissen. Als we deze kennen, krijg je dat meteen te horen. Je inschrijving zal uiteraard geldig blijven voor de nieuwe datum. En mocht deze niet voor je passen, dan storten we jouw inschrijvingsgeld integraal terug. Benieuwd wat onze initiatiefnemers en partners van OOTF2020 te vertellen hebben over corona?

Bekijk het hier


Stap mee door de poort naar nieuwe mogelijkheden

Hoe gaan we het best om met momenten waarop je lijkt te verzuipen? Wat is de boodschap als je persoonlijk kopje onder lijkt te gaan? Wat doe je als je team of organisatie op het tandvlees zit? En wat betekent een depressie voor een hele samenleving?

Op Explore ontdekken we samen hoe een crisis geen doodlopend straatje is, maar net een poort naar nieuwe mogelijkheden. We graven naar de potentie achter de opdoffer en de creativiteit achter de crash.

OOTF wordt een boeiende reis vol inspiratie, verwondering en écht contact, die nieuwe zuurstof en veerkracht geven. Het is meer dan ooit tijd om te exploreren welke kracht er achter een crisis schuilt, dus zorg dat je er die dag zeker bij bent.

Momenteel hebben we de inschrijvingen even stilgelegd. We activeren dit opnieuw, wanneer we de nieuwe datum kennen.

Schrijf je hier in


Programma

Explore is een belevingsreis van een volledige dag.

Best volg je het programma van 8.30 tot 20.00 uur. Stap voor stap zoeken we samen naar ervaringen en inzichten die mens én samenleving kracht, energie en zuurstof geven.

  • 08u30: Welkom op OOTF 2020
  • 09u30 - 13u00: Duiken en beleven: de kracht van een crisis in jezelf
  • 13u00 - 14u00: Lunch
  • 14u00 - 17u30: Workshopmenu: de kracht van een crisis in je organisatie en de wereld
  • 17u30 - 20u00: Walk & talk: de OOTF-drink

 


Sprekers & hosts

Het vertrouwde OOTF-team is weer van de partij, samen met interessante gastsprekers waarover later meer. Volg onze LinkedIn- en Facebookpagina om ze als eerste te ontdekken.

Wouter Torfs

CEO van Schoenen Torfs

Onder leiding van Wouter groeide Schoenen Torfs niet alleen uit tot een succesverhaal, maar werd het ook 10 keer verkozen tot ‘Best Workplace’, een award die de onderneming zelfs op Europees niveau binnenhaalde.

Krist Pauwels

Medeoprichter van choco

Naast strateeg en creatief leider bij het communicatiebureau choco, is Krist auteur van meerdere boeken over het menselijke bewustzijn. Als gepassioneerd spreker deelt hij graag zijn inzichten, ook op Explore.

Yannick Lierman

Coach bij Quinx

Yannick heeft een hart voor mensen. Als Gestalttherapeut begeleidt ze individuen en teams in het ontdekken van patronen, in bewustzijn brengen rond wat er onder de oppervlakte speelt, in voller in het leven en authentieker in contact staan met anderen.

James Bampfield

Medeoprichter van Quinx

Als denker en bezield coach is James gespecialiseerd is in de transformatie van leiders en teams . Hij heeft een bijzondere interesse voor de rol die organisaties hebben in onze samenleving.

Micky Masset

Medeoprichter van Quinx

Micky was de eerste familie-en organisatieopsteller in Vlaanderen en ontwikkelde een eigen vorm van individuele opstellingen. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring als coach in bedrijven en werkt het liefst in het moment met hetgeen zich aandient, ook op Explore.

Steven Pauwels

Medeoprichter van choco

Naast communicatiestrateeg is Steven ook ervaren psycho-energetisch en organisatiecoach. Op Explore neemt hij ons opnieuw mee op een krachtige inleefreis die niemand onberoerd zal laten.


Inschrijven

Wat kan je verwachten? 

✔ Écht contact in een netwerk van bezielde ondernemende mensen.
✔ Ervaren coaches die faciliteren en nieuwe inzichten helpen verwoorden.
✔ Workshops en oefeningen die raken.
✔ Een warme, veilige setting waarin je gewoon jezelf bent.
✔ Doorlopend koffie en versnaperingen, een smakelijke lunch en een uitbundige receptie
✔ Je eigen OOTF-boekje dat je doorheen de dag leidt.

Het basistarief per persoon voor deze inspirerende belevingsdag bedraagt €460 excl.btw. We voorzien kortingen voor groepen, NGO's en studenten.

Momenteel hebben we de inschrijvingen even stilgelegd. We activeren dit opnieuw, wanneer we de nieuwe datum kennen.

Tarieven en inschrijven
 


Locatie

WATT17, Heusden-Zolder

In de schaduw van de statige schachtblok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Op Explore is het jouw beurt om bewogen te worden.


Schrijf je nu in

Momenteel hebben we de inschrijvingen even stilgelegd. We activeren dit opnieuw, wanneer we de nieuwe datum kennen.

Meer artikels