fbpx
Menu

Het verhaal van OOTF

ONZE MISSIE

Een internationaal netwerk vormen van mensen die vanuit een diepe, liefdevolle en bewuste verbinding zichzelf, elkaar en hun organisatie doen groeien.

Economie en samenleving maken een stevige transitie mee. Bedrijven en organisaties zijn hierin een cruciale factor, met een enorme impact en creatieve kracht. Willen we een verschil maken, dan moeten we durven evolueren naar nieuwe manieren van samenwerken en -leven. Naar bedrijven en organisaties die succesvol groeien, op een manier die elk individu én de hele maatschappij deugd doet.

VIER INTENTIES VAN VERBINDEND LEIDERSCHAP

OOTF wil een platform zijn waarop mensen elkaar inspireren vanuit écht contact. Wanneer we samenkomen, doen we dat vanuit de vier intenties van verbindend leiderschap, samengevat in een charter.

Lees het charter 

360° WINST: DRIE NIVEAUS VAN GROEI

Elke verandering en elke evolutie begint in het klein, bij jezelf. Je groeit door eerst en vooral door naar jezelf te durven kijken. Daarna verbind je jezelf open en kwetsbaar met de directe omgeving waarop je impact hebt. Zoals je partner, je gezin of de organisatie waar je werkt. Tenslotte verrijk je je perspectief vanuit de verbinding met de hele wereld, die je mee vormt geeft. 

Bij OOTF gaan we steeds uit van deze drie stappen naar 360° winst. Ze geven je een rijk, duurzaam en doorleefd zicht op jezelf en je wereld.

EVENTS, COUNCILS EN DIGITAAL PLATFORM

Elk jaar organiseren we met OOTF een thema-event rond nieuwe manieren van samenwerken en -leven. We nodigen alle verbindende leiders en mensen met veranderkracht in hun organisatie uit voor een boeiende en interactieve ervaringsreis vol inspiratie, verwondering en écht contact.


Met onze Councils Of The Future brengen we gelijkgestemden samen in kleine groepen, waarin ze elkaar vanuit een steeds sterkere verbinding kunnen ondersteunen en inspireren. En om heel concreet persoonlijke verhalen, best practices en advies uit te wisselen.


Naast een beweging is OOTF ook een inspirerend contentplatform waarop we inzichten, belevingen en getuigenissen delen met ons hele OOTF-netwerk.

BEKIJK ONS AANBOD

FINANCIËLE AFSPrAKEN

Organisation Of The Future is een BV met ethisch winstoogmerk. We willen een zelfvoorzienende economische speler zijn die niet afhankelijk is van subsidies, maar wel steunt op zijn netwerk van geëngageerde mensen. We hanteren volgende financiële principes: 

Inkomsten worden tot nog toe gebruikt om een deel van de kost te vergoeden voor de uitbouw, het dagelijkse beheer, de communicatie en de organisatie van de OOTF-initiatieven. 

Mogelijke winst wordt:

  • geïnvesteerd in de uitbouw van de beweging;
  • deels in een fonds gestort, dat als ondersteuner kan optreden voor maatschappelijke doelen die in lijn liggen met de missie van OOTF;
  • enkel aan aandeelhouders uitgekeerd in ruil voor gemaakte kosten, niet om extra meerwaarde op de investering te creëren.

SAMEN OP WEG NAAR DE ORGANISATIE VAN DE TOEKOMST

De dagelijkse leiding van OOTF is in handen van choco. De grote lijnen worden uitgezet in een maandelijkse kernmeeting met Krist, Steven en Veerle van choco, met James en Micky van Quinx en met Wouter Torfs. Onze ondersteunende aandeelhouders zijn Frans Colruyt, Bart Claes, Toon Bossuyt, Mathi Gijbels en Joost Callens. Ze zijn welkom op alle meetings en we houden hen regelmatig op de hoogte van de gang van zaken.

MAAK KENNIS MET DE INITIATIEFNEMERS