fbpx
Menu

Recharge

OOTF ‘SPECIAL-CARE-DAY’ 9 DECEMBER 2021

Hoe zorg je duurzaam voor jezelf in een wereld die de laatste jaren zo hard veranderd is? Surf jij ook tussen de steeds zeldzamere oplaadmomenten die je werk en leven hanteerbaar moeten maken? Heb je soms moeite om de tredmolen van wat je moet, mag of wil even te laten stilstaan?

Kom dan op 9 december naar Recharge, onze OOTF 'special-care-day'. Samen met jou zoeken we naar een permanente staat van 'zen', hoe druk je het ook hebt. Want het moet mogelijk zijn om helemaal ontspannen een volle inspanning te leveren. Er zijn manieren om ‘gezond egocentrisch’ te zijn mét een deugddoend effect op je omgeving.


EEN BELEVINGSDAG DIE NOG LANG NA 9 DECEMBER BLIJFT NAZINDEREN

Deze ‘special-care-day’ wordt in de eerste plaats georganiseerd voor alle mensen die zich vorig jaar inschreven voor Explore en hun betaling niet terugwensten. Omdat niet iedereen aanwezig kan zijn komen er enkele plaatsen vrij. We laten maximum 50 mensen toe om het zo persoonlijk en intiem mogelijk te houden.

Tijdens Recharge stellen we enkele ideeën voor over ‘healthy egocentrism’ en tonen we verschillende wegen om het anders, duurzamer en vollediger aan te pakken. Het wordt een echte OOTF-dag, vol verrassing, verwondering en verbinding. Voel je je aangesproken? Stuur dan een mailtje aan steven@ootf.be om te horen of er nog een plaatsje is vrijgekomen.


Programma

 • 8u30: Welkom
 • 9u30: Hoe ben jij gezond egocentrisch? Een nieuwe visie.
  • Jouw welzijn-scan
  • Getuigenis
  • 2 concrete wegen naar duurzaam welzijn voor jezelf
 • 12u30: Lunch
 • 13u30: Welke impact heeft je omgeving op jou en vice versa?
  • Getuigenis
  • 2 concrete wegen naar jouw duurzame impact
 • 17u15: Walk & talk 'de OOTF-drink'

 


Sprekers & hosts

Wouter Torfs

CEO van Schoenen Torfs

Onder leiding van Wouter groeide Schoenen Torfs niet alleen uit tot een succesverhaal, maar werd het ook 10 keer verkozen tot ‘Best Workplace’, een award die de onderneming zelfs op Europees niveau binnenhaalde.

Krist Pauwels

Medeoprichter van choco

Naast strateeg en creatief leider bij het communicatiebureau choco, is Krist auteur van meerdere boeken over het menselijke bewustzijn. Als gepassioneerd spreker deelt hij graag zijn inzichten, ook op Explore.

Yannick Lierman

Coach bij Quinx

Yannick heeft een hart voor mensen. Als Gestalttherapeut begeleidt ze individuen en teams in het ontdekken van patronen, in bewustzijn brengen rond wat er onder de oppervlakte speelt, in voller in het leven en authentieker in contact staan met anderen.

James Bampfield

Medeoprichter van Quinx

Als denker en bezield coach is James gespecialiseerd is in de transformatie van leiders en teams . Hij heeft een bijzondere interesse voor de rol die organisaties hebben in onze samenleving.

Micky Masset

Medeoprichter van Quinx

Micky was de eerste familie-en organisatieopsteller in Vlaanderen en ontwikkelde een eigen vorm van individuele opstellingen. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring als coach in bedrijven en werkt het liefst in het moment met hetgeen zich aandient, ook op Explore.

Steven Pauwels

Medeoprichter van choco

Naast communicatiestrateeg is Steven ook ervaren psycho-energetisch en organisatiecoach. Op Explore neemt hij ons opnieuw mee op een krachtige inleefreis die niemand onberoerd zal laten.


Wat kan je verwachten? 

De deelnamekost per persoon bedraagt € 390 excl. btw voor:

✔ Écht contact in een netwerk van bezielde ondernemende mensen.
✔ Ervaren coaches die faciliteren en nieuwe inzichten helpen verwoorden.
✔ Workshops en oefeningen die raken.
✔ Een warme, veilige setting waarin je gewoon jezelf bent.
✔ Doorlopend koffie en versnaperingen, een smakelijke lunch en een uitbundige receptie
 

Locatie

de heerlijckyt van elsmeren

De Heerlijckyt van Elsmeren ligt in de landelijke gemeente Geetbets, op de rand van Vlaams-Brabant en Limburg, in de vierhoek Brussel, Antwerpen, Maastricht, Luik en op 35' van Leuven.

Er is ruime parkeergelegenheid op de parking links van de oprijlaan.

Met het openbaar vervoer is de locatie bereikbaar via het NMBS station Diest > ligt op de lijnen Gent-Brussel-Leuven-Diest-Tongeren, Leuven-Hasselt en Antwerpen-Diest-Luik. Vanaf het station van Diest is het 25 minuten met de fiets.


Oei, heb ik wel een uitnodiging ontvangen?

Ben jij één van de personen die geen terugbetaling voor Explore wenste, maar heb je jouw uitnodigingsmail gemist? Geef een seintje via steven@ootf.be, dan ontvang je hem opnieuw.