fbpx
Menu

councils@yourcompany

Laat je medewerkers groeien met een OOTF-council in JOUW ORGANISATIE.

Collega’s staan vaak voor dezelfde professionele of persoonlijke uitdagingen, ook al werken ze op heel andere terreinen. Met de OOTF-councils brengen we hen twee keer twee dagen per jaar samen in kleine groepjes om in een open en ontspannen setting inzichten te delen, elkaar te inspireren en in een echt én hecht netwerk van collega’s te groeien. Als mens en als team.

De authenticiteit in aanpak en omkadering is een belangrijke succesfactor. Geen maskers op; iedereen die écht zichzelf is. Er wordt niks uit de weg gegaan. Niet zomaar een game changer, maar zelfs een life changer.

Wouter Torfs

Groeien vanuit de groep

Met ruim 20 actieve councils in heel Vlaanderen heeft OOTF ruime ervaring in het vormen van sterke netwerken waarin peers van elkaar leren en elkaar ondersteunen. Een team van ervaren facilitatoren, opgeleid en begeleid door OOTF, zorgt telkens weer voor impactvolle council-weekends.

Je kan het meeste leren van je peers, dat is bekend. Maar dikwijls ontbreekt er op de werkvloer een kader om dit mogelijk te maken. Daar zorgt OOTF voor met councils in jouw bedrijf.

Startpunt van elke council zijn de behoeften en het groeiperspectief van de leden in de groep. Dit kunnen leidingevenden zijn, young potentials of bijvoorbeeld verantwoordelijken over afdelingen heen.

Het team brengt zelf aan wat het nodig heeft om op dat moment stappen vooruit te zetten, in leven en werk. Je vaste OOTF-facilitator zal hierrond een programma opbouwen om met de groep naar oplossingen toe te groeien.

Wat doet een council?

Wij creëren een veilige ruimte waarin jouw medewerkers zich helemaal kunnen tonen en van elkaar leren. Je groeit via volgende drie hefbomen.

Inspireren

Haal nieuwe inzichten en ideeën uit de verhalen van collega’s, deel zelf ervaringen die je collega’s prikkelen of luister naar de unieke visie van jouw ervaren OOTF-facilitator.

Assisteren

Help elkaar je doelen te bereiken, leer nieuwe technieken en systemen ontdekken om uitdagingen concreet aan te pakken en stap samen in oefeningen en belevingen die doen groeien.

Connecteren

Vind contact en aansluiting bij gelijkdenkende collega’s in een hechte groep die je perfect aanvoelt en waar je tussentijds raad kan vragen.

Praktisch

  • Aantal: 8-10 deelnemers
  • Duur: 2 councils van 2 dagen per jaar (inclusief tussentijdse intervisie)
  • Prijs: 650 euro per persoon per council
  • Exclusief locatie, verblijf en catering

OOTF in jouw bedrijf?

Heb je interesse om een OOTF-council voor jouw bedrijf te organiseren? Of wil je meer weten over andere concepten van OOTF? Stuur een bericht naar steven@ootf.be voor extra informatie of een offerte op jouw maat.

KMO-PORTEFEUILLE

Je kan ons aanbod gedeeltelijk financieren via de kmo-portefeuille. Ook voor counsils@yourcompany kan deze ingeschakeld worden.
Benieuwd of jouw organisatie hiervoor in aanmerking komt? Ontdek hier de voorwaarden.